Ett av varldens underverk


Jag har knappt sovit alls inatt! Bara oroat mig for hur i hela varlden vi skall hitta bussen, inte spy i den nar vi val hittat den, hitta ratt nar vi skall byta buss och hinna till taget och ta ratt vagn. Puh! Jag var alldeles slut nar jag vackte de andra kl 6.30 i morse. Bussen hittade vi direkt i roran. Vi klarade oss fran att spy trots att damen bredvid stillsamt kraktes i sin genomskinliga plastpase. Harry hade ett par barnafotter i knat som tryckte pa blasan men han holl sig ocksa 🙂 Vi bytte inte buss utan tog taxi sista biten till Aquas Calientes. Det ar liksom knutpunkten for alla som skall upp till Machu Picchu. Da forstar ni att det ar ett kostsamt stalle. Vi hittade genast ett hotell till hyfsat pris, fixade rum, rusade ut, kopte intradesbiljetter och insag att sista bussen gar NU. Vi hann alltsa precis med upp. Efter en slingrande busstur sag vi INKA harligheten. Staden ar verkligen ett underverk! Hur har man kunnat bygga en stad pa denna otillgangliga plats? Vi njot i fulla drag innan vi vandrade nerat igen. Vi hann in i byn sa foll de forsta tunga regndropparna. Vilken dag! Nu vantar en skon sang. I natt skall jag sova!.

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.