Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /customers/b/5/7/olmhagen.se/httpd.www/wp-content/plugins/microblog-poster/microblogposter_oauth.php on line 101 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /customers/b/5/7/olmhagen.se/httpd.www/wp-content/plugins/microblog-poster/microblogposter_oauth.php on line 101 Det blev jul i år också – olmhagen.se

Det blev jul i år också

Jul hos Cia 018Vi har nu överlevt två månader med vår provisoriska kokplatta i vardagsrummet. Till jul hade vi alltså inget kök att göra julmaten i. När renoveringen blir klar kommer vårt ganska lilla hus att kännas som ett palats. Vi har börjat inse att vi måste ta tag i att planera och beställa köksinredningen snart. Till all lycka bjöd kompis Cia in oss att äta julmiddag hos henne. Vilken njutning det var att sitta i lugn och ro vid ett fint dukat bord.  Tusen tack Cia!.

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.