Last night in Dar es Salaam – Dar es Salaam

afrika 644Hepp!

I dagarna tva har vi varit pa flygplatsens cargoterminal for att ordna med transporten av motorcyklarna. Vi har kastats mellan hopp och fortvivlan sa det har varit svettigt. Nu har vi lyckats, mot dyra pengar, att fa ivag cyklarna till Dubai for vidare flyg till Athen. Jag kan lova att vi har vackt stor uppmarksamhet i Dar vilda och galna som vi tvingats vara. Vart absolut storsta problem och magsar har varit att vi inte kan fa ut storre summor pa vara VISA kort. Har tvingats ta ut smasummor i automater och nagon veckolimit som ingen upplyst oss om slar till. VARNING! Vi kan absolut avrada alla som kommer att behova ta ut storre summor att lita pa detta kort!!!!!

I gar hann vi fira Harry med god middag pa hotell och overraskningstarta. Han fick en liten ficklampa, rakgel och lite annat smatt och gott. I dag har vi varit ute pa Kigambone beach. Hittade ett toppenstalle, Sunrise beach resort. Vi kommer att bo i en banda dar de sista sex natterna i Afrika.

Aterkommer sa fort vi landat kroppsligen och sjalsligen i Grekland.

Kramar till er alla! //// En trott och irriterad Carola.

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.