Deprecated: Required parameter $location follows optional parameter $_eligible_zones in /customers/b/5/7/olmhagen.se/httpd.www/wp-content/themes/hueman/functions/init-front.php on line 1427 Deprecated: Required parameter $location follows optional parameter $_eligible_zones in /customers/b/5/7/olmhagen.se/httpd.www/wp-content/themes/hueman/functions/init-front.php on line 1457 Jag har fått den finaste presenten av alla… – olmhagen.se

Jag har fått den finaste presenten av alla…

Harry har nämligen gjort en hjärttransplantation på min älskade ”Pålle” och idag har jag haft den stora glädjen att vara ute och testköra. Jag vet inte vem som var mest nervös, Harry eller jag. Alla vet ju att man kan bli personlighetsförändrad efter stora ingrepp.

Men vi oroade oss i onödan. Pålle jobbade på stark och glad. Jag grät, skrattade, sjöng och smekte då och då Pålles 23 liters Acerbis tank. Som när man är förälskad fick allting färg igen. Vi passerade grönskade träd, blommor i alla färger och vackra svartfläckiga kor. Min hjärna började genast planera för åtminstone ett litet mc-äventyr….OCH ett litet Defender-äventyr i sommar ?

Tack Harry! Du gör mig till världens lyckligaste kvinna?????

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.