2022 kan faktiskt bli ett bättre år…

Sedan förra inlägget har det hunnit förflyta oceaner av tid och händelser. Vi har hastigt förlorat en kär vän som vi genom åren haft mycket roligt med. Det är vid vägskäl i livet som vi ges möjlighet att summera och tänka igenom hur vi vill att livet skall levas.

Så många skratt och goda middagar❤️

Vi har firat äldste sonen Oskar och hans Hanna som fyllt 30 år. Det är onekligen en märklig känsla att ha vuxna barn. I ❤️ är de fortfarande små.

Oskar, Hanna och Valter

Dessa två har dessutom förärat sin son Valter en lillebror och oss ett barnbarn till. En August❤️.

Välkommen Sven August Harry❤️

Vi har kört Defender till villan i Finland på höstlovet och hann med både räfsning och bastu/isbad. Det är som vanligt ”dit vi längtar när vi längtar hem”.

Älskade villan i Lepplax
Bastu med dopp är oslagbart

Vi har, förutom renovering av toan pga vattenskadan, påbörjat rivning/nybyggnation av ”grimset” d v s uthuset. Det var gammalt och uttjänt redan för 30 år sen då vi flyttade in så nu var det dags. Uthuset är tömt och rivet. Till våren bygger vi nytt.

Det gamla ”grimset” har tjänat oss väl men får nu ge vika för ett nytt och fräscht förråd 2022.

Störst av allt är ändå att en liten (Även)Tyra rottweiler flyttade in till oss 19 december. Hon kallas, i ansträngda lägen, även Tyra (magsyra) eller Tyra(Ohyra). Hon är en mycket orädd och självständig liten tjej på nästan 10 kg …och hon är en handfull! När hon är nyvaken och vill gosa då smälter det hårdaste hjärta❤️. Vår plan är att hon skall åka mc, skoter, Defender och SUP. Hur det går lär bli en återkommande historia …. Gott Nytt År!

(Även)Tyra född 2021-10-24

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.