Framme i Panama!

Tack alla ni som blåste på molnen så att vi klarade oss undan askmolnet! Med minsta möjliga marginal men ändå 🙂 Efter nästan ett dygns resande är vi nu framme i Panama. Åskan ljungar utanför och regnet öser ner i omgångar. Det är varmt! Fruktansvärt varmt och FUKTIGT! Att vara ute är inte att tänka på! Vi har checkat in på “Canal inn” och startat luftkonditioneringen. Vi har också besökt “Torre Cosmos” kontorskomplex mitt i centrum för att få en lägesrapport om motorcyklarna. En massa tullhandlingar skall fixas så sannolikt får vi dem först på tisdag 🙁 Vi tröstade oss med den obligatoriska turen till Hard Rock Cafe’. Vi lyckas inte få någon uppkoppling på lilldatorn men Iphonen fungerar för text. Bilder blir det dessvärre tunnsått med. Nu skall vi vila lite innan det blir middag invid Panamabron 🙂.

You may also like...

2 Responses

 1. Håkan says:

  Vad skönt att ni kommit fram, och dessutom ordentligt. Nu ska det bara fungera med klarering och sådant. Lycka till. Vi håller tummarna och ser fram emot reseberättelser och upplevelser.
  Tjohopp // Håkan & Henriette

 2. Lisa och Christer says:

  Hej Carola!
  Vad skönt att se att ni kom fram dit ni skulle. Lycka till med er resa!
  Kram från Lisa och Christer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.