Köpes! Kylbyxor för heta damer…

Igår tackade vi Jessica, Björn och flickorna för underbara dagar i Nice. Motorcyklarna har fått stå helt orörda på Place Garibaldi trots festande fotbollsfans. Vid en uppsluppen middag kvällen innan kom vi fram till att alla ställen som nämndes som möjliga mål inte kändes lockande. Då kom Barcelona upp som förslag. Där hade vi inte varit. Jessica och Björn bistod raskt med att boka ett hotellrum mitt i centrum på Rambla de Catalunya. 


Vi startade kl 8 på lördagsmorgonen och förstod att det skulle bli en varm dag. Tur att vi inte visste HUR varm. Vi körde ca 670 km och temperaturen höll sig runt +38c. Vi fick stanna varje 100 km för att kyla ner oss. De franska motorvägarna är inte lika ordningsamma som Autobahn. Risigare bilar, ryckigare körning, glömda blinkers, köer och så klart flera olyckor. En upplevelse alltså! Förra gången jag var nere i Europa med min S1000rr bad jag BMW utveckla “kylbyxor för heta damer”. Som svar fick jag ett muntert “Du kör för sakta” 😀 Jag får nog be dem ta upp projektet eftersom vi höll 130 km/h igår men om mina lår passar uttrycket “det kokta fläsket är stekt :-D. Är det flera där ute som har mc-relaterade brännmärken på låren kanske? Efter diverse letande hittade vi (Harry) igen Hotel Ginebra och vi kunde checka in. 

Efter välkomstdrink och välbehövlig dusch blev det sen middag på en Tapasrestaurang. Lätt ledbrutna kröp vi sen i säng mycket nöjda med vår dag. 

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.