På Autobahn glömmer ingen blinkers…

Nu har vi tagit oss genom diverse länder i Europa.Det är fantastiskt roligt att köra på Autobahn. Ordning och reda. Dessutom lyckades vi träffa Harrys bror och hans fru på en Autohof! Vad är oddsen för det! 


Med trötta handleder och värkande rygg och knä kom räddningen i form av ett litet hotell på 1800 m.ö.h strax innan åskvädret var över oss. Vid middagen hade vi vadslagning om vilket land vi befann oss i. Italien hade högst odds. En annan borttappad svensk familj lyckades ta reda på att vi befann oss i Schweiz. Vi var rörande överens om att byn hette Slygen. 


Vi somnade gott i vetskap om att vi snart, efter bara en dags körning, skulle vara i Nice hos Jessica, Björn och flickorna. 

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.