Nu dansar vi igen…

Vi brukar beskriva känslan av att köra mc tillsammans som att dansa och i går startade mc-säsongen hos Ölmhagens. Två hjärtan slog lite extra. Mitt för att jag knappt andats sedan vi körde sista mc turen till Borgafjäll i oktober. Harrys för att han haft isär och servat maskinerna och nu skulle få veta om alla delar satt på rätt plats. Och det gjorde de! “Pålle” dvs XT’n spann som en kisse och Dakaren puttrade på som om inget hänt. Visserligen tog jag det varligt med min springare efter “hjärtbytet” men återhämtningen kommer att gå bara bra 😀 Racercyklarna är kvar i köket ett tag till. Ingen vill riskera fortkörning av misstag så här tidigt på säsongen 😉 Dessutom tar löpningen allt mera tid ju närmare Stockholm Marathon vi kommer….
Vi ses på vägarna!

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.