Dagens intelligenta funderingar från Autobahn …

Harry har ägnat dagen åt funderingar kring var alla mc-körande damer är? Han börjar kanske tycka att det är en ensidig könsfördelning…och jag håller helt med honom. Han förundras över att i stan se damer med fladdrande flätor på vespor och custom hojar men på Autobahn lyser de med sin frånvaro. Harry hävdar att det säger något om den “finska sisun”. Jag hävdar att det säger något om den “svenske mannen” 😀

Själv har jag kontemplerat kring att när jag kör 152km/h gör GoPro fästet på min hjälm att jag hör polissirener i mitt huvud. Om jag stänger munnen slutar det låta :-). Så jag kör som f-n och låtsas att polisen är efter mig …och när jag blir trött stänger jag munnen och skrattar åt att jag kört ifrån dem :-D. 

Dagens I-landsproblem måste ändå vara köer på Autobahn. Men med varning för starka bilder publiceras här konsekvenserna av för långsam körning på en <3 s1000rr. Kylbyxor för heta damer har efterfrågats hos BMW och svaret lär inte vänta på sig 😀

Vi avslutar dagen med samkväm och ett stilla konstaterande att vi har två lägen: 1. Köra mc till/från jobbet. 2. Planera och göra långresor. 

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.