“Gå alltid lätt packad i fjällen”…

Ett finurligt ordspråk som definitivt också gäller för mc-äventyr?. Det är tur att vi har rutin och ett glatt sinne. En målsättning som vi odlat genom åren är att alltid ha packningen i stort sett klar för att kunna dra iväg på en kvart om andan faller på. 


För lite längre turer krävs vissa kompletteringar. Typ mat…och “nödfallsgodis”?


Nästan det bästa jag vet är att samla ihop alla nödvändigheter och veta att vi kommer att vara utrustade med allt vi behöver för att klara oss. Allt annat är överflöd! En mycket viktig påminnelse. Packande störs av att vi fick fullt upp med att glädjas över att sonen Herman kom hem från Dublin en vecka.


Vi gläds också över att biverkningarna av dukoral, koleravaccinet, verkar ha lugnat ner sig så att vi åtminstone inte vaknar på natten av klagande magar. Det är rätt mycket som skall rymmas i reseapoteket om man ska på äventyr där du inte kan lita på vården. 


Sen måste vi ju hinna fira lite midsommar också! Det är ju ändå semester?☀️?

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.