En underbar kördag går mot sitt slut!

Vi kom iväg tidigt i morse trots att vi börjar vara slitna i kropp och knopp. Att vi ständigt förlorar en timme gör det inte lättare. Vi har kört längs fantastiskt vackra, gröna, kuperade små vägar. Vi har nog aldrig sett så många vackra hus och flera riktigt fina städer. Håkan P vi tänkte på dig när vi passerade Canandaigua:-) Det höll på att bli mörkt innan vi bestämde oss för att stanna här i New Jersey/Newark. En långtradarchaffis tyckte att vi nog behöver vapen om vi skall till hamnområdet med motorcyklarna. Jaha, pang på bara! Vi har ju överlevt i andra städer hittills. Jag är mera orolig för regnmassorna som de utlovat så lägligt till i morgon. Rimliga vägförhållanden kan plötsligt bli katastrofala. Nå, onödigt att ta ut något i förskott. Min pappa skulle ha sagt: “Nå, ni får väl ta bussen!”

20120719-213831.jpg

You may also like...

2 Responses

 1. Håkan says:

  Tusen tack för en, återigen, trevlig sommar där vi fått lite vardagsflykt tack vare era reseskildringar.
  Hoppas att det går smidigt för er med transporter och annat fix nu de sista dagarna. Om det är så att det börjar vräka ned regn så får ni se det som att ni påbörjat acklimatiseringen till svenska förhållanden. Om det blir för tråkigt väder kan ni ju alltid besöka IKEA i Newark och exportera en bokhylla Billy eller nåt.
  För er info så ser det nu lite bättre ut i den grekiska ekonomi efter vissa stödinsater från deras besökare.:-) Vi har samma regering som när ni åkte och kungen heter fortfarande Carl Gustaf. Inga krig har brutit ut i norra Europa och sist jag kollade så fanns Umeå kvar på kartan. Kort sagt ni kan med gott mod ta hitåt.

  Som alltid, väl kört och bra skrivet.
  H+H

 2. Carola says:

  Håkan och Henriette! Det är alltid lika roligt att ni är med oss på utfärderna! Vi har nästan blivit lite beroende av er och säger ofta: “Kolla med Håkan” 🙂 Misstänker att det skulle ha varit toppen att vara här i New York med er 🙂 Känns naket att vara utan mc och mc-kläder men får väl stå ut då…Kramisar från oss!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.