Sista etappen avklarad

IMG_2078Nu far vi betrakta etapp 4 som avklarad! Vi tog oss tillbaka till Valparaiso och vi har lyckats med arrangerandet av transporten av motorcyklarna. Aven om det kanns drygt att halla pa med tull och bokningshandlingar i tva och en halv dag sa ar det fakistk ratt snabbt ordnat. Vi vet de som hallit pa mycket langre. Dessutom har vi gjort en bra affar och sparat in en del pengar genom att ordna detta sjalv och inte anlita nagon agent. Nu haller vi bara tummarna for att boxen hamnar i Goteborg och inte in Mongoliet. Herman kanner sig som hemma i Valparaiso. Han tycker att det kanns tryggt och bra att kanna igen sig. Fast han langtar efter att kunna dricka kranvatten och att fa slicka av fingrarna nar han atit nagot gott. Nu skall vi bara turista runt lite i stan innan vi tar bussen till Santiago och vidare till flyget pa fredag. Det skall bli roligt att traffa er alla igen! Nu nar ni pa detta satt har fatt regelbundna “vykort” fran oss skall det bli roligt att hora hur ni har haft det under tiden vi varit borta:-).

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.