En dag pa tullverket

IMG_2182Jaha, da har vi avverkat annu en dag med administration. Vi har tillbringat storre delen av dagen pa tullverket i centrum for att fa en “dossie” som vi tydligen maste ha enligt tullen i hamnen. Tulldamerna i staden var betydligt mildare i tonen an de vi tampades med igar men dessa kunde for sitt liv inte forsta eller ens ga med pa att vara motorcyklar kostade den summa som stod i vara handlingar. Till slut tog Harry ner beloppet rejalt och da var de nojda. Vi rusade vidare (det ar ca 5 km mellan)till SAAM och tullen i hamnen for att slutfora gardagens pappersexercis. Da mina vanner kom inte Herman och jag in genom gaten! Jag hade inte tackta skor! Att vi forklarade att min motorcykle var dar inne och att jag behovdes for att gora klart med tullen sket gubben glatt och maktsuget i. Att alla mina klader, typ kangor och hjalm, var dar inne ville han inte alls forsta. Harry fick ga in och gora sitt basta. Da, mina vanner, hade jag min forsta attack av akut hemlangtan! Nar sedan napna damer i hogklackat och korta kjolar glatt fick passera utan kommentar fran samma gubbe overgick hemlangtan till langtan efter handgranater och knogjarn…Nej, Chile ar inte riktigt moget for turister annu! Vi har annu en dag av pappersarbete att se fram emot..

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.