Langs linjerna i Nazca


I dag har vi kort 420km fran Camana till Nazca langs Perus kust. Det ar sa vackert och sa ode pa stranderna. An en gang fick vi prova pa sandstorm och sanddrev. Plogbilen hade just kort en vanda. Varje 500m finns en vagskylt med nagon obegriplig instruktion. Var 30km finns en vagpolis. De har annu inte visat oss nagot storre intresse och det ar vi glada for eftersom de har sa daligt rykte har. I Nazca slet vi av oss mc kladerna och rusade ivag for att hinna komma oss upp med flygplan innan det blev morkt. (Vi ar 6 timmar fore er i Sverige.)Upp kom vi och det var bara tur att farskosten och youghurten som Elsa pa “Sun Valley” sande med oss som fardkost inte ocksa kom upp. Linjerna ar fantastiska! Hur i hela varlden kom de dit och hur kan de vara kvar? Nu skall vi se om vi tar oss till Cusco i morogn. Det ser jattemorkt och hemskt ut mot bergen…I varsta fall stannar vi kvar i Nazca ett dygn till och utforskar staden..

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.