Deprecated: Required parameter $location follows optional parameter $_eligible_zones in /customers/b/5/7/olmhagen.se/httpd.www/wp-content/themes/hueman/functions/init-front.php on line 1427 Deprecated: Required parameter $location follows optional parameter $_eligible_zones in /customers/b/5/7/olmhagen.se/httpd.www/wp-content/themes/hueman/functions/init-front.php on line 1457 Hagel, sno och ishalka i anderna – olmhagen.se

Hagel, sno och ishalka i anderna

IMG_3164Vi har tagit oss till Puquio ca 180km fran Nazca. Vagarna bar stadigt uppat i slingrande kringelkrokar. Vilka vyer! Vilka vackra grona bergsodlingar och sma byar. Vanliga manniskor var vi an stannar for en kopp cocate. Vi hann ytterligare 3 mil upp mot bergspasset innan det blev forst regn, sedna stora hagel och till sist sno. Temperaturen sjonk till +2.3c och det lag 4-5 cm hagel och sno pa vagen. Vi halkade tappert omkring i kurvor utan racken tills vi tvingades inse oss besegrade av vadrets makter. Det var bara(inte sa bara i svar lutning och absolut inget grepp med varken dack eller fotter)att vanda om och aka tillbaka 3 mil till Puquio. Stan har mest lervagar och gamla hus i storre eller mindre forfall. Vi slirade oss fram till ett hostel och lyckades genomblota och iskalla fa ett rum trots att det ar nagon sorts festlighet i kvall. Diamoxen fungerar som den skall. Herman ar ok till 90% sa aven jag. Harry har val matt battre och sager oj, oj ganska ofta. Vi har forsokt hitta en stor alpackaplad for det kommer att bli kallt i natt men det finns inte eller sa soker vi pa fel stallen. I morgon fattar vi nya kloka beslut om fortsattningen om vi inte har fursit ihjal….

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.