En lycklig kvinna!

Jag har haft en extatisk upplevelse helt på egen hand;-) När jag svängde ut från Two Wheels med min vackre älskling kände jag ” Jah! Hemma igen!”. Jag älskar att ligga framåtlutad över en tank med 196 morrande rottweilers under mig! Att min älskling hela tiden viskar “Öka! Lägg ner mig mera i kurvorna!” gör upplevelsen obetalbar! Jag är full av sockerdricka. Beredd att betala priset för en kommande operation av värkande handleder som kommer av alla fjuttiga hastighetsbegränsningar. Jag säger bara: “Harry du behöver aldrig oroa dig för manliga konkurrenter. Vad gäller BMW s1000rr är det dessvärre redan kört” Yippiii!

.

You may also like...

1 Response

  1. Gratis med den nye cykel.
    Jeg var til jeres foredrag i lidköbing, tog billeder af Harry med sin fine guitar.
    Kør forsigtigt – håber i får en god tur Alaska-mellem Amerika.
    \keith

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.