Äntligen på väg!

Dagen började tidigt. Närmare bestämt kl 02.30 när jag vaknade och började spåna på brevet jag skulle sända till Icelandair. Kl 05.00 när jag visste att borttappat-kontoret öppnade väckte jag Harry som gick ner för att kolla om väskan kommit under natten…och jippii det hade den gjort! När vi sen kvicknade till och började kolla fick vi världens chock. Drivpaketet i väskan var inte till en Yamaha utan till en BMW! H-vete! Och på BMW affären står XT’n isärplockad och väntar! Bara att bryta ihop och gilla läget eftersom fredag var deadline för när vi måste komma iväg för att hinna till New York inom utsatt tid. Vi putsade till gammgrejen och skruvade ihop. Då kom nästa chock. XT’n startade fint men tvärdog! Spyvarning! Nå det tog sig och vi kom iväg. Då kom dagens tredje chock. Hon tvärdog på motorvägen x 2! Skit i karburatorn löd doktorns diagnos. Med fint nytt bränsle har vi nu puttrat 520km längs fantastiska Glenn Highway. Fantastiska klippiga bergen, glaciärer, sjöar, älgar, vithövdade örnar och trevligt sällskap! Vad mer kan mer önska? Jo, god mat och en skön säng…och det väntar nu:-)

20120629-223024.jpg

20120629-223059.jpg

20120629-223117.jpg

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.