Prövning på cykel

Idag, i strålande sol, har vi gjort långturen på cykel inför årets Vätternrunda. Harry, som till naturen är skeptisk, var väldigt misstänksam inför den 180km långa rutt jag föreslog. Eftersom jag cyklade den ifjol visste jag att den var backig men överkomlig. Vad jag inte visste, men som visade sig, var att 15 km var vägarbete i år. Harry kunde hålla sig för skratt efter två punkteringar. Han ljusnade något efter gofika i Robertsfors. Efter 140km lade han sig i en busskur för att vänta på bussen. Inför en väntan till måndag eller att cykla de sista 40km och sen få pizza och vin valde han det senare. Nu vilar han på kökssoffan, mätt och nöjd över dagens prestation:-)

.

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.