Två kära återseenden…

Nu sitter jag här med fötterna i bad, en god bok och ett glas rött. Det har varit en hektisk vecka med varje kväll inbokad. Roliga saker som firande av kollega och cafe’kväll med Hermans klass där vi fick njuta av härlig musik. I morse vaknade vi tidigt och tittade på fåglarna som envist bygger bo i vårt fågelbord 🙂 En dag med fönstertvätt, däckbyte och markisuppsättning. Två kära återseenden har jag haft: min älskade löprunda ner till fjärden hade tinat upp och gick att springa och vägarna är sopade och torra så att jag kunde premiärcykla med min racercykel <3 <3 <3 Som spelänka sitter jag nu och vansinnesröstar på Team Lisa i Körslaget. Heja Hanna!!! 20110416-201406.jpg.

You may also like...

1 Response

  1. Monica says:

    Ähhh, blir ahhhrgggh! Tror det var så att “Lisas kör vinner” så folk har röstat på annat….. BÄST var dom iaf och BÄST var också våra fantastiska ungdomar i 8CMu!!! <3

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.