En ny dag med nya aventyr

Vi har lite problem med att fa in text och bilder. Ni far ta det som det blir for jag hinner inte lasa igenom texten. Vill ni se mera bilder ga in under rubriken “vara resor- sydamerika 2007”. Anne snalla skriv din e-postadress till mig! I dag har vi varit och kopt bestick och tallrikar. Vi lunchar ute pa trottoaren och igar skulle barnavardsmyndigheten nog ha tagit oss for middagen bestod av vin, vatten, 1 avocadom en tomat, 3 bananer och nacos. Inmundigades pa trottoaren. Det ni! Fast man maste ju ha vissa rutiner nar man reser med barn…I natt vacktes vi av jordskalv x 2 + massa mindre. Herman som som vanligt genom allt. Har fatt lova att vacka h onom om det hander igen, och det gor det… Kram pa er alla!.

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.