Vina del mar

I gar at vi pizza tre ganger! Forsta gangen var det “pork”, andra gangen var det samma pizza med portpetad “pork” dar vissa bitar var kvar. Tredje gangen lyckades det och vi fick en grisfri pizza pa ett annat stalle. Strax innan laggdags lyckades Harry satta en jordnot i fel strupe sa han far val lunginflammation. Sjalv insag jag i morse att min urticaria medicin tar slut i morgon. Resten ar klantigt nog i den beromda containern ute pa redden. I dag har vi lyckats med det omojliga att fa tag i samma medicin har pa en farmacia. Pa tagresan till Vina del mar pratade vi med en trevlig man( ha vi kan kommunisera). Vi berattade vad vi skall gora. Han berattade att det var manga politiska flyktingar som for till Sverige under 70-talet. Vi har inte sett manga motorcyklar, typ 2. Jag skulle kunna tanka mig att vi blir ratt sa uttittade nar vi dundrar fram langs granderna har. Detta internetcafe har skype sa nu skall vi prata med var alskade Oskar. Thats all for today… Hugs and kisses!.

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.