Genomgång av medicinförrådet

Det har hunnit gå två år sedan vi var iväg på förra långresan till Sydamerika. Dessvärre innebär det att en del av de nödvändiga mediciner, injektioner och kanyler har hunnit bli gamla. I morgon skall vi träffa doktorn på infektionsmottagningen för att gå igenom vilka vaccinationer vi behöver och få nya recept på mediciner. Billigt blir det inte men det är ändå en billig livförsäkring att vara väl förberedd när man vet att man kommer att vara i mindre befolkade trakter, med svåra vägförhållanden och på motorcyklar. Det är livsviktigt att vi kan ge varandra första hjälpen om någon olycka skulle inträffa. Man måste vara beredd på allt. Nästa helg livar vi upp oss med att fylla i “Vita arkivet” 🙂

medicin 002

.

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.