Klar för transport!

Idag har det varit en strålande vårdag! Vi har vi jobbat hårt och nu är containern packad och klar för hämtning i morgon. Det känns alltid speciellt när sista skruven dras fast. Då får man släppa tankar på vad som är med och vad som är glömt. Vi förlitar oss på en viss rutin efter så många års resande med motorcyklar….och på att det som finns här oftast också finns där oavsett var “där” råkar vara. I går hände det för övrigt första gången! Det magiska när jag handlar en vara vars bäst-före-datum inträffar när vi har rest! I love it 🙂

20110410-175717.jpg

20110410-175736.jpg.

You may also like...

1 Response

  1. Intressant, men hur får ni allt med er när ni kommer fram och är utan container?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.