Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /customers/b/5/7/olmhagen.se/httpd.www/wp-content/plugins/microblog-poster/microblogposter_oauth.php on line 101 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /customers/b/5/7/olmhagen.se/httpd.www/wp-content/plugins/microblog-poster/microblogposter_oauth.php on line 101 I röran! – olmhagen.se

I röran!

I dag har vi jobbat hårt! Tack och lov har Harry repat sig något från gårdagens magsjuka. Containern är framdragen, motorcyklarna är ute och fastsurrade. Alla packväskor är packade, mc-kläderna fixade (rätt foder för värme, öronpluppar och läppomada i fickorna och regnbyxor + goretexfoder packade) och tält/sovsäckar stuvade. Vi har jobbat hårt och hårdare blir det i morgon! Nu röstar vi på Team Lisa i Körslaget och Oskars Hanna!

20110409-210709.jpg.

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.