Vi har haft en glad påsk!

Nu är vi hemma igen efter en härlig påskhelg i stugan i Lepplax. En helg i stillhetens tecken…i alla fall enligt vårt mått mätt. All snö var borta men isen låg delvis kvar när vi kom. Vi räfsade hela tomten i väntan på islossningen. Och när vi satt där på bastubron i solen i goda vänners lag då bröt isen loss och for iväg mot fjärden! En magisk stund! Vi hann också med shopping i Jakobstad, mc-mässa i Karleby och ett flertal löpturer. Man kan ju inte bada bastu utan att ha “varit på lenkki” dvs varit ute och sprungit. Jag har hunnit bada i is, issörja och öppet vatten 🙂 Visst känns det vemodigt att vi inte kommer att vara i stugan i sommar eftersom vi skall ut på äventyr. Men om allt går bra kör vi ner längs “villavägen” i höst igen 🙂

20110425-203755.jpg.

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.