En kväll på akuten

Idag vid 16 tiden fick jag telefonsamtalet jag absolut inte ville ha! “Kan du hämta mig på jobbet. Jag har ramlat och gjort illa foten”! Ilfart med tusen olika scenarios snurrande i huvudet. Harry liggande på kalla golvet i båtbyggarhallen med ansiktet förvridet i smärta. Ett fall som skadade foten och smällde till axel och huvud rejält. Arbetskompisen Nisse hade gjort första hjälpen så det var bara att fara iväg till akuten. 6 timmar senare är vi hemma. Harry är röntgad och det är konstaterat att inget är brutet i alla fall. I morgon skall ortopeden prova ut ett proffsstöd för att han skall kunna genomföra resan som planerat. Det kunde ha gått mycket värre 🙂

20110516-234328.jpg.

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.