Lugnet finns i Lepplax!


Eftersom Oskar och jag gjort ett gott förarbete med klippning av gräsmatta och häck förra resan till finland så kom vi till ett riktigt paradis. Herman följde med oss liksom vovvarna Athena och Rozzie. Oskar var kvar i Umeå och vaktade hus och firade fjällans födelsedag. Spännande kändes det i år eftersom Athena har en sjuklig förtjusning för vatten. Dessutom har närmaste grannen två stiliga vovvar med enorm dragningskraft. Övriga grannar kanske inte gillar att ha två ystra rottweilers snusande på sina gårdar. Nå, det visade sig gå riktigt bra. Vi har löptränat varje dag. Jag har klämt in mig i min våtdräkt och simmat varje dag. Bassängträning är själsdödande! “Open Water simning” är balsam för trötta själar! Så det så! Vi har badat bastu och ätit sojakorv i massor. Vi har genomlidit ett otal Afrikas stjärna spel och en dag på nöjesfält. Den sammanlagda tiden liggande med en bok i solen på bryggan uppgick till 2,5 timmar. Ändå är vi lyckliga och nöjda med vår semester. Det var vår första semester utan moffa och visst kändes det annorlunda. Lite roligt blev det då jag kom på att moffa som aldrig varit på villan längre stunder faktiskt var med mig där, i hjärtat, hela denna semester 🙂

.

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.