LYCKA ÄR EN NY MC!


I går hände det! Oskar köpte sin första mc en Yamaha XT125X (sm) och jag bytte min älskade YZF mot en FZ1. Det är en stor händelse i en människas liv att få sin första mc. En kompis som skall följa en längs livets slingrande stigar under många år. Jag tyckte mig se att Oskar var lite rörd. Man kan säga att jag har gjort “en Harry”. Jag har bytt mc fast det inte är speciellt lägligt inför sydamerika resan. För mig har det varit en svår process att skiljas från min YZF som jag har upplevt så mycket med. Beslutet kunde värka fram då Janne på Two Wheels lovade att det ingår terapi om det skulle behövas :-). När jag sedan provkört en FZ1 gick det inte att stå emot längre och bytet var ett faktum. Fy tusan vad rå och snygg den är. Harry gick så långt att han kallade den “köttig”. Det lät ju bra. Kommer att kännas bra att ha något “köttigt” att ta fram efter sydamerika resan. Oskar stackarn får vänta till november innan han får börja köra. Jag har en häftig sommar att se fram emot. Herman och jag kommer att köra FZ1 via Haparanda till morfar och sommarstuga i Jakobstad. Harry, Rozzie och Oskar far en vecka tidigare med servicebilen nr 1 dvs Defendern. Någon längre mc tur lär det inte bli då vi måste spara både pengar och semesterdagar. Det hade egentligen varit bättre om jag köpt en Ural med sidovagn så att både hund, katt och fågel kunnat åka med. Nå, det kanske kan bli ett annat år….

.

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.