Full fart in i 2009


Det är länge sedan vi gav något livstecken från oss här på hemsidan. Det finns många anledningar till det. Det har varit en tung höst. Under en och samma vecka förlorade både Harry och jag våra pappor. Även om döden är en del av livet är sorgen ofattbar. Alla praktiska saker som skall redas upp bidrar till att något som i alla fall liknar en vardag upprätthålls. Efter ett tag dröjer det allt längre mellan gångerna man sköljs över av minnen och sorg. Livet går vidare trots, eller tack vare, allt. Bra saker har inträffat också. Harry har köpt en ny motorcykel.Den skall bli hans nya äventyrskompis då Dakaren är strypt till en mellanklass-mc för att Oskar skall kunna köra den till sommaren. Nu är ni nyfikna va? Det blev en Yamaha XT660Z T.

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.