Sista kvällen…

Det har varit många avsked den här veckan. Vänner har kommit förbi och arbetskamrater har kramats. Igår var vi ute och åt avskedsmiddag med Oskar. I kväll kom Harrys jobbarkompis Nisse och hans fru förbi med champagne, kex och ost. Helt ok en onsdagkväll 🙂 Lite tidigt att fira eftersom det ser osäkert ut om SAS flyger i morgon. Fast vi kan ju alltid fira att projektet “På rätt köl” blev en sådan succé. (Googla ni som vill veta mera.) Huset och gården är tipp topp. Ryggsäckarna är packade och reskläderna framtagna. Nu sitter vi här med fötterna i blöt, eller foten för Harrys del. För er som inte vet så är egenvård sista delen av förberedelsen. Man måste vara i god fysisk och psykisk form för att “nöta sadel” timme efter timme, dag efter dag, vecka efter vecka, månad efter månad. (Vad länge det lät.) Nu återstår bara fotfilning, nagellack och mera kex innan vi kryper tio kojs. Hermans svar på frågan om hur det känns så där sista kvällen löd “det skall bli skönt att komma hem”. Jovisst, men kom ihåg: “Life is à journey not à destination”!.

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.