Förbannade av högre makter

Jaha, då var det ett gigantiskt askmoln på väg in! Vad är det för fel? Först ett undantagstillstånd i Guatemala och en massa mord i Mexico. Sen en obrukbar fot på vårt hetaste kort för framgång nu en naturkatastrof innan vi ens hinner lämna Sverige! Visserligen brukar jag vara aningen paranoid men det här börjar ju bli löjligt. Vem är det som inte förstått att vi kommer att genomföra vårt äventyr hur som helst! Om vi så skall lifta till Frankfurt am Maine och simma över till Panama och hyra in någon som hjälper till att tömma containern så blir vi inte avskräckta! Bara så att ni vet…..

.

You may also like...

1 Response

  1. Håkan says:

    Hoppas det löser sig. Det är jättelåååångt att simma. Tittade på en karta, skitlångt faktiskt. 🙂 lycka till.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.