Canada here we come!

Man pratar om en eländig sommar här. Mulet, regn och kallare än vanligt. I dag har vi således mest haft regn. Många av vägarna här är av cement och så har de liksom klöst i den längsmed. Antagligen är det för att göra att vatten rinner av bättre men det känns vingligt när man kör på det. Många av vägarbeten har skyltar där man speciellt varnar motorcyklister. Gränsövergången gick på “en grisblink”. Vi föreslår att man från Centralamerika gör studiebesök norröver för att se hur det kan gå till 🙂 Om jag inte hade frågat om “Carnegie de passagen” hade vi inte ens hunnit blinka. Nå, vi fick ingen stämpel i den för de var inte intresserade och sade att de förstår att vi tar hem cyklarna. Strax efter gränsen fanns en turistinformation. Eftersom vi hört att det nästan är omöjligt att få rum eller plats på camping i Canada denna tid på året bokade vi ett rum därifrån. (Det är mörkmörkt på himlen=mera regn)Jag passade på att köpa en “björnbjällra”. Skall de äta upp mig skall det åtminstone vara till bjällerklang! Nu har vi varit på lokala köpcentret och ätit god vietnamesisk mat, köpt jeans åt Hebbe som började bli abstinent i sina haglöfsbyxor och köpt gofika till kvällen. Viktigast av allt var att ett av Hebbes önskemål kunde tillgodoses. Han ville gå på bio i USA eller Canada. Nu gick han och jag på “Harry Potter och dödsrelikerna del 2” med megaljud och i 3D! Jättebra var det! Dessutom vet vi att Anna och Chris som skall resa Canada-Brasilien med sina motorcyklar har anlänt lyckligt till Vancouver och skall hämta ut sina cyklar i morgon. Vilken spännande resa de skall få 🙂

Skrivet av en Carola som grät som en fontän på bion…

Ps! I går körde vi förbi “Karjala Road”! Jag skrev ju att vi var i Lepplax 🙂 Ds

.

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.