Som julafton!

Jag gillar grejer! Speciellt om de har med motorcykelåkning eller träning att göra. I kväll är jag nöjd för jag har fått en ny tankväska 🙂 Visserligen har jag lika många tankväskor som andra kvinnor har handväskor men de tar stryk av alla mil i hårdhänt väder. Harry har plockat ihop XT’n och lagt batteriet på laddning. Det blir provtur till helgen:-) Under tiden har jag plockat med viktiga papper som skall in i våra obligatoriska plastmappar. Det är många intyg, kopior och biljettutskrifter som skall hållas reda på. Dagens sista blev att gå in på Motormännens hemsida för att bli medlemmar. Gissa om vi blev förvånade då vi hittade en länk till vår hemsida där 🙂

.

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.