Vår i sikte!


Efter ett litet bakslag i form av en halvmeter snö just när vi tänkt ta ut motorcyklarna ur köket verkar det ha börjat töa på allvar.
Jag har gjort ett flertal försök att uppdatera sidan under den senaste tiden. All text har envisats med att försvinna ut i “cyberspace” och till råga på allt har jag blivit allergisk mot datoreländet.
Som efter alla rediga sammanbrott är det bara att gå vidare. Jag har bytt taktik och skriver numera med vanlig hederlig blyertspenna.
Harry är webansvarig och sköter resten. Bra va!

Våra planer på en kort, relativt billig Kolahalvön-Tour är tillfälligt grusade. Det visade sig vara onödigt svårt och onödigt dyrt för att vara en “korttur”. Svårt att få visum om man inte ingår i en turistgrupp och ännu svårare om man skall tälta. Dyrt skulle det bli att köpa visum och mystisk inbjudan för fyra personer.
Vi valde att tänka om…
Barnen hade inga större svårigheter att ställa om från offroad, mygg och båtvrak på rysk taiga till autobahn, kullerstensgator och snorkeldyk i Kroatien.
Vi stannade till där när vi var på väg till Korsika 2001, så vi vet att det är bra, snabb väg ner och ett paradis för trötta motorcyklister när vi väl kommer fram. Det blir en resa som inte kräver någon större planering och som dessutom kan göras till en rimlig kostnad. På vägen hem kör vi upp till Jakobstad och njuter i sommarstugan i skärgården ett par veckor. Visst låter det som en god ide`…

I väntan på semester löper vi mil efter mil längs vägarna. Det gäller att hålla konditionen på topp om man skall njuta av MC äventyr och speciellt om man vill överleva Stockholm marathon en 6:e gång.
Mina skinnbyxor har fått nya dragkedjor och Harry har förärat mig nya BMW stövlar. Jag är REDO!

.

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.