Nya Äventyr


Fredagen 25 november kl 19.30, 109 dagar efter att vi kört in på gården i Stöcke, var vi redo igen. Under en god vegetarisk middag med levande ljus och ett glas vin konstaterade vi att det finns flera kontinenter att upptäcka och att vi inte fått nog av äventyr på motorcykel. Vi var som vanligt eniga om vart vi vill åka, vart vi kan tänka oss att åka och vart vi definitivt inte vill åka. Man kan säga att enighet underlättar planeringen. Just nu gäller vaccinationerna, vi har all utrustning, ingen har någon allvarligare åkomma och barnen är fortfarande medgörliga. Åren går och vi blir inte yngre. Vi kommer förhoppningsvis att ha många år sen när vi kan ägna oss åt stillsammare aktiviteter. Pengar är som alltid ett bekymmer. Det måste bli ett “mellanår” när vi samlar pengar och semesterdagar. Carina som bodde i huset när vi var i Africa är redan tillfrågad och tycker att det skulle vara kul att ta vid där hon slutade med trädgårdsarbetet i höstas.

Sedan flera år tillbaka har vi velat undersöka den norra delen av Ryssland d v s Kolahalvön och området kring Vita havet. Det känns som ett rimligt äventyr under ett “mellanår”. Ni kommer att kunna följa vår planering och vår resa på hemsidan. Vi har bestämt att Sydamerika är den kontinent som “kittlar mest” som nästa långresa. Planeringen kring den resan kommer ni också att kunna följa på hemsidan.

.

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.