“På banan” igen!

Som ni vet gillar jag överraskningar, speciellt när jag överraskar mig själv. I morse kom jag på att löpartävlingen Umemilen gick av stapeln just idag. Eftersom Oskar velat springa en tur runt Nydalasjön ringde jag honom. Han var nyvaken och försvarslös så jag frågade om han inte ville springa en tur runt sjön kl 12.25.  I det skedet lade jag fram att Umemilen går just runt sjön och att jag bjussar på anmälningsavgiften. Oskar brås på sin far och är väldigt flexibel så efter en lång suck sade han ja. Vi har haft en härlig solig dag med trevliga löparmänniskor som avslutades med ett avkopplande, hett bad i tunnan. Nu sitter Harry och jag och förbereder ett bildspel från “Panama to Alaska” resan som vi skall visa på “Open night” på Two Wheels nu på onsdag 14 september kl 19. Det är ett oerhört tidsödande och svårt arbete att välja ut rättvisande bilder bland alla 1000 foton. Fast…vem har sagt att det skall vara enkelt 🙂

Skrivet av en nöjd Carola som känner att det kommer att bli skönt att krypa ner under täcket snart.

.

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.