Deprecated: Required parameter $location follows optional parameter $_eligible_zones in /customers/b/5/7/olmhagen.se/httpd.www/wp-content/themes/hueman/functions/init-front.php on line 1427 Deprecated: Required parameter $location follows optional parameter $_eligible_zones in /customers/b/5/7/olmhagen.se/httpd.www/wp-content/themes/hueman/functions/init-front.php on line 1457 On the road again! – olmhagen.se

On the road again!

I går kväll slutade det regna! Vi vågade nästan inte hoppas men när vi vaknade kl 07 i morse var det fortfarande uppehåll. Eftersom vi är synnerligen “lättpackade” kom vi iväg genast efter frukost. En dam från Mexico City som vi pratat med hade varnat för att “Beatriz” hade gjort att det låg mycket stenar, träd och lera längs vägen vi skulle köra. Man måste säga att Mexicos Vägverk hade jobbat bra för även om vi kunde se var det hade varit stenblock, ras och stammar så var vägen helt ok. Det är helt klart ett bekymmer att vattnet spolar med sig så mycket lera att stora delar av vägar täcks av djup gegga. När vi närmade oss “Beatriz svans” så ökade vinden betydligt men något regn hann vi inte ikapp. Vi tog oss fram till “Puerto Escondido” som vi hade tänkt. Det blev blygsamma 140km kurvig väg och det kändes så bra att vara “On the road again”! Harry hade läst i “Lonely Planet” om ett fint hotell som heter “Santa Fe” i Puerto Escondido. Vi letade rätt på detta eminenta hotell och checkade in. Det är magnifika byggnader i kolonialstil och rum/möbler passar i tid. Underbar trädgård och innergård med två pooler och havet med beachen ligger bara över gatan. Nu har vi shoppat i de små butikerna (jag har fått mig min hängmatta), ätit lunch på beachen, badat i poolen och ätit middag på den fina vegetariska restaurangen här. Vi är mätta, nöjda och tacksamma över att Harrys medicin verkar fungera (än en gång).

Skrivet av en mätt och nöjd Carola som undrar om vi kommer oss vidare i morgon.

.

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.