Gott nytt 2012!

Nu kan vi med säkerhet säga att vi överlevt jul och nyår utan större bekymmer. Årets familjejulklapp blev en IPad som är lätt att få med i tankväskan vilken hoj man än väljer att resa med 🙂 Visserligen behöver vi ha med laptopen också för uppdatering av GPS en men ändå. Min julklapp till Harry blev anmälan till Stockholm Marathon. Vi vill gärna ha gjort våra 10 Maror innan vi ger oss. Åtta är avklarade hittills. Våra kroppar har aldrig varit så osäkra kort som de är detta år så det är med spänning vi tar oss an utmaningen. Som vanligt är det nykterhet och sunt leverne som gäller fram till maran…och många mils skidåkning och löpning längs moddiga, mörka vägar. Helgen efter är det Touratech Adventure days i Säfsen som gäller där vi är inbjudna att berätta om våra äventyr. Efter midsommar bär det av till Alaska igen…

20120105-225039.jpg.

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.