Bokat och klart!

I kväll har jag jobbat stenhårt med att boka alla biljetter inför sommaren. Det kräver sin kvinna att pussla ihop allt så billigt som möjligt, rätt tid och med olika avreseorter och stop. Nu är utresa till Alaska säkrat liksom hemfärd från New York. Jag lyckades med allt utom med att få oss från Stockholm när vi kommer hem. Ett tag hade vi en plan på att köra “racerhojarna” ner till Stockholm när vi far, lämna dem där, och sedan köra upp dem på hemväg. Troligen kommer vi att ha för mycket packning för “finhojarna” så vi slopade den idéen…fast tänk om 🙂 Jag ville så gärna stanna några dagar på Island i Reykjavik på hemvägen. Harry var onödigt motsträvig tycker jag. Speciellt eftersom det blev ett intressant misstag förra gången han var där. Om jag inte missminner mig helt så ringde han hem och berättade att det blivit något fel med bokningen så han och hans kvinnliga kollega hade fått bröllopssviten…med jakuzzi och allt! Till mig sade han att det bara regnade, blåste och var dyrt där! Nåja, efter den sedvanliga fördröjningen godkände han ett litet äventyrsstop i Reykjavik. För att komma i “äventyrsform” skidar jag mest varje dag nu då vi har snö i överflöd. Min rygg och höft tog tydligen onödigt mycket stryk i somras. Efter diverse stapplande på krycka känns skidåkning som balsam. Den sedvanliga nyktra perioden mellan nyår och Stockholm marathon gör sitt till för att vi skall komma i form. Harry besöker sin unga trevliga doktor väldigt mycket just nu så förhoppningen är att hon skall få fart på honom i tid till loppet 😉 Vi längtar efter vårsolen och de riktigt långa löpturerna! Det är lite som får igång en som när asfalten tinar fram 🙂

20120130-220913.jpg

20120130-220927.jpg.

You may also like...

1 Response

  1. Mikael says:

    Följer era förberedelser med spänning.
    Kolla in min blogg jag har fixat lite med den sen senast, nu finns det MC-flikar också.
    Vi hörs!

    Micke

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.