Deprecated: Required parameter $location follows optional parameter $_eligible_zones in /customers/b/5/7/olmhagen.se/httpd.www/wp-content/themes/hueman/functions/init-front.php on line 1427 Deprecated: Required parameter $location follows optional parameter $_eligible_zones in /customers/b/5/7/olmhagen.se/httpd.www/wp-content/themes/hueman/functions/init-front.php on line 1457 Nya spännande planer – olmhagen.se

Nya spännande planer

Visst är det tur att vi är så eniga när det gäller äventyr! Under en synnerligen trevlig middag spekulerade vi i olika tänkbara alternativ inför sommaren 2012. Det verkar som att trevliga middagar alltid triggar igång oss. Det visade sig att båda, på varsitt håll, hade funderat på att det känns för kort att köra från Anchorage till Seattle. När nu cyklarna befinner sig på denna avlägsna kontinent känns det lika bra att avsätta lite mera tid för att kunna köra lite längre och uppleva lite mera 🙂 Det går inte att sända cyklarna till någon annan kontinent eftersom någon måste finnas på plats och sända iväg den och sen även på destinationen för att ta emot dem. Att “slå två flugor i en smäll” och göra New York Marathon var fel årstid. Att köra “Anchorage to New York the first mc-trip without children” går däremot alldeles utmärkt 🙂 20111204-214203.jpg.

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.