Lite som julafton…

Vi har genom åren lärt oss att det är smart att ha färdiga visitkort med oss på resorna. Vi kan inte bokstavera så att någon begriper och det känns lite kul och planerat att ha färdiga kort att ge till trevliga människor man möter. När man beställer korten kan man, till en billig peng, beställa t-shirts och klistermärken också. Det kan jag ju så klart inte motstå. I går kom årets variant. En variant som framkallade ett visst vemod. Det är första resan utan något barn bakpå. Det innebär att det bara är vi på bilderna. Känns som att vi “peakat” och obönhörligt är på väg nedåt. Tror ni man kan hoppas på någon slags “pånyttfödelse” eller…

20120208-221325.jpg.

You may also like...

2 Responses

 1. LarsE says:

  Alltid lika intressant att följa bloggen!
  Långtur på Snöskoter, hur lång är en tur för dig?
  Följer också Lars Bengtsson, som för tillfället cyklar från Alaska och söderut genom Nord- o Sydamerika, senaste inlägget kom från Mexico.
  http://www.lostcyclist.com/

 2. Carola says:

  Hej Lars! Kul att du är med oss! Långt och långt… Från Umeå till Hemavan är det ca 450km beroendepå om man lyckas följa GPSen rätt. Om det är klass 2 varning, som det varit i helgen, när vi skall iväg blir det nog en riktig utmaning. Annars kan det räcka som utmaning att en halvgalen kvinna och en helgalen 16 åring skall tillbringa flera dagar i skogen. Eller som Herman säger: “Det finns en anledning till att vi kör på varsin skoter” 🙂 Tack för tipset på cykelbloggen!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.