Ja se det snöar…

Vilken händelserik helg vi haft! Efter en stillsam fredagkväll, då enda höjdpunkten var att vi lyckades köra hem en överförfriskad man som var borttappad, steg vi upp tidigt på lördag för ett snöskottarpass. Spänningen steg när vi sen äntrade Yamaha affären för att titta på, och provköra, min eventuellt nya skoter Apex XTX 2012. Det var ett sant nöje att köra den; servo, back och allt “sylt” man kan tänka sig på en skoter 🙂 Både Herman och Harry intog en positiv inställning. Efter en massa provande av kläder, hjälmar och tankväskor var vi nöjda och ännu mera förväntansfulla inför resan mellan Umeå-Hemavan som Herman och jag planerar. Det har varit klass 2 varning här i Umetrakten och det har minsann märkts! Igår kväll var Oskar och Hanna här på middag och Melodifestival. Vi körde hem dem vid midnatt och då var vi oerhört tacksamma över att ha Defendern. Idag har vi ägnat all tid åt snöskottning. Jag väljer att bedöma det som terapi eftersom jag till stor del befunnit mig på uthustaket och även hoppade därifrån. Nu börjar det bli svårt att hävda att jag är höjdrädd …

20120219-145251.jpg

20120219-145302.jpg.

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.