Vinterkul!

Yihoo! Nu är det klart! Jag är ägare till en maskin som kommer att göra kommande vintrar till något att längta efter och långturen till Hemavan möjlig att genomföra. Underverket heter Yamaha Apex XTX av årets modell och är mörk som synden liksom mina andra fordon. Premiärturen var en spännande upplevelse. Jag höll på att ramma uthusväggen när jag flög över en stor snöhög och inte visste att det näranog var ett flygplan jag köpt 😉 Oskar och Herman tillbringar helgen med att ta skoterkort. Jag blir varm i hjärtat över att de gör något tillsammans och kallsvettig när jag tänker på att de sedan lagligt kan grensla mitt “flygplan”. Men roligt har vi… 😀

20120225-214433.jpg

20120225-214452.jpg

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.