Lycka är…

…att köra racerhoj…att ha varit gifta i 21 år…att ha gjort sista långpasset inför Stockholm Marathon…att fönstren är tvättade och att byggnationen av förstukvisten är påbörjad 😀 Det har varit en hektisk vecka så att vara ledig torsdag-söndag kändes helt rätt. Harry, stackarn, har haft sådan hosta men vågade sig ändå på en nätt tur till Sundsvall i +6c och ösregn för att fira bröllopsdag. Tur att vi for dit så slapp jag springa intervaller i ösregnet. På hotellets gym var det varmt och mysigt. Det är helt enkelt underbart att köra K1200 och S1000rr! Vi njuter så! Samspelet fungerar som bäst när vi dansar denna dans som vi gjort i så många år. Vi vet vad som fångar blick och tanke 🙂 Klart att vi längtar efter att återse våra äventyrshojar i Alaska också men det är en annorlunda känsla. Idag har Harry rivit den gamla förstukvisten och en ny skall så småningom ta form. Måste bara vänta ut regnet först…

20120520-142853.jpg

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.