Då var det dags för snö igen…

Vilken tur att jag inte hunnit byta till sommardäck på bilen ännu och att batteriet i S1000RR tvärdog i söndags. Trots ständig uppladdning hela vintern bestämde sig batteriet för att lägga av på mc-parkeringen på torget! Av alla ställen! Jag var tvungen att åka med Harry hem för att hämta bilbatteri och startkablar…och jag som verkligen tycker illa om att åka bakpå! Nu har jag fått mitt nya kopplings- och bromshandtag. Ursnygga! Jag har också shoppat loss på ny sadel både för chaufför och, i värsta fall, passagerare. I stället för vårkläder tänkte jag 🙂 Nu när det utlovas snö behöver jag ju bara långkallingar i alla fall. Och löparkläder så klart. I helgen skall det visa sig om Stockholm Marathon kommer att bli en dröm eller en riktig “mara”. Det längsta träningsloppet på 31km skall klaras av. Håll tummarna att vi inte behöver broddar 🙂

20120504-192948.jpg

20120504-193036.jpg

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.