Mor är rar…

…i alla fall på morsdag 🙂 Dagens höjdpunkt var så klart när Oskar och Hanna kom förbi. Oskar får från och med i sommar köra tung mc och fick därför ta Teneren. Tur att vi har utrustning i massor så det är bara att välja och vraka. Det var ett nöjt par som styrde mot Vännäs. Harry försåg mig med en jättefin hängmatta att ha med på äventyr 🙂 Han tycker väl att dubbelhängmattan jag köpte i Mexico tar för stor plats i packningen. Jag har suttit i solen och läst “Born to run” och sen tog vi en mc tur till Vännäs där jag bjöds på pizza. Fikat skulle intas i Vindeln vid kvarnen men det var stängt när vi kom dit. För att avsluta en toppendag har jag tagit en löptur på spåret bara för att jag inte kunde hålla mig…

20120527-211220.jpg

20120527-211234.jpg

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.