Deprecated: Required parameter $location follows optional parameter $_eligible_zones in /customers/b/5/7/olmhagen.se/httpd.www/wp-content/themes/hueman/functions/init-front.php on line 1427 Deprecated: Required parameter $location follows optional parameter $_eligible_zones in /customers/b/5/7/olmhagen.se/httpd.www/wp-content/themes/hueman/functions/init-front.php on line 1457 Dom kallar mig mc-entusiast – olmhagen.se

Dom kallar mig mc-entusiast

Visst låter det som en filmtitel 🙂 Jag har varit på radio P4 i morse och pratat i typ 4 minuter om motorcykeläventyr. Vet egentligen inte varför jag utsätter mig för sånt där men nu är det gjort. Programmet för “Adventure Days” kom idag så nu vet vi att vi pratar fredag och lördag kl 19 om två helger. Det blir rätt spännande och bildspelet är långt ifrån färdigt. I morgon flyger vi till Stockholm för årets kraftprov. Så nu sitter jag här med mina darriga nerver och fötterna i blöt…

20120530-212055.jpg

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.