Rysare i Stockholm!

Här är KALLT! Regnet piskar ner, det blåser nordanvind och det finns inget hopp om ljusning till i morgon 🙁 Vi har trotsat vädret och gjort vår vanliga dagen-innan-runda på favorit klädaffären, ICA och på systemet, för att köpa varsin seger/tröst öl, här i Sundbyberg. Vi har “tunnelbanat” in till Stadion för att hämta ut nummerlapparna, insupa stämningen och glufsa i oss så mycket som möjligt på pastapartyt. Vi konstaterar att servicen som vanligt är mycket god på “Hotell Ölmhagen/Eriksen” och vår förhoppning är att vi norrlänningar äntligen kommer till vår rätt i morgon eftersom snålblåst och drivis är vårt rätta element. Det skadar ändå inte ifall ni håller tummarna 🙂

20120601-182846.jpg

20120601-182909.jpg

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.