En spännande helg!

I helgen har vi kärt besök av äldsta barnbarnet “Flisan” från Falun. Tiden går så fort…förutom när man springer långpass då. Vi har sprungit längsta passet inför Stockholm Marathon idag, 31km. Det var verkligen spännande eftersom det var passet som skulle utvisa om min rehabträning lyckats. Och JA! Jag har ingen smärta i knät efter dagens ansträngning :-D. Det innebär att maran nog går i år med! Att få springa med mågen Björn kommer att bli ren och skär lycka! När jag kom hem från passet hade Harry hämtat Västerbottens Kuriren och lagt fram uppslaget där jag ser galet lycklig ut i mc-hjälmen. Det visade sig vara ett riktigt bra reportage och fina bilder. Jag gillar ju Harry och mc-åkning så reportern hade uppfattat mig helt rätt:-D

20140426-212554.jpg

20140426-212603.jpg

20140426-212611.jpg

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.